hits


Bussturen til Brisbane tok ikke lange tiden og vi var framme tidlig på ettermiddagen. Etter å ha sjekket inn bestemte vi oss derfor for å skaffe oss en billig middag før vi ble kjent med byen. Etter maten ruslet vi rundt i noen timer og jeg må ærlig innrømme at jeg er utrolig glad for at jeg valgte å ha en stop i denne byen. Mange jeg har snakket med har sagt at den godt kan hoppes over, men jeg synes at den var verd å få med seg og kunne vell strengt talt godt hatt flere dager her.

Brisbane er en veldig fin by med en avslappet atmosfære, vi brukte hele kvelden på å vandre rundt og avsluttet det hele med å møte Camilla og hennes reisevenninne på en liten restaurant som hadde utsikt over nydelige Streets Beach (en menneskeskapt lagune i midten av byen). Camilla har jeg jobbet litt sammen med før avreise og det var rett og slett tilfeldigheter som førte til at vi plutselig befant oss i samme by. Etter en søvnløs natt på hostellet (snorkende kineser på rommet) var alle tre glade for å forlate rommet og formiddagen ble brukt på å være skikkelige turister. Vi har besøkt botanisk hage og tatt en ferje som frakter folk gratis rundt om i byen, alt i alt har vi fått sett store deler av byen på svært kort tid.

Etter lunsj bestemte jeg og Camilla oss for å møtes, ettersom hun nevnte at hun kanskje ville til Fiji og jeg fortsatt flørter med tanken om New Zealand gikk vi innom Happy Travels for å sjekke ut noen reise alternativer. Ingen av oss vet egentlig hva som skjedde der inne hos reisebyrået, men vi fikk tydeligvis en ny evne til spontanitet. Plutselig sto vi der med et snev av panikkangst og et Kiwi experience busspass i hånden. Jepp, vi har med andre ord bestemt oss for å dra til New Zealand for å reise rundt der i omtrent en måned. HVA HAR VI GJORT NÅ? Vi har ikke sjekket bankkontoene våre, Camilla må forandre noen flybilletter samt sjekke visum og vi vet egentlig ikke hva vi skal gjøre når vi kommer dit. Eksakt avreisedato vet vi heller ikke, så det må vi ha noen dager til å finne ut av. Selve bussturen er betalt, men flybilletter mangler og vi reiser dit fra to forskjellige byer i Australia. Galskap, men jeg elsker det!

Nå har jeg endelig kommet fram til Noosa og skal være her fram til søndag. Her skal jeg bo hos Mitch som er en kompis av min kjære venninne Synne, de møttes når Synne reiste rundt i australia for tre år siden. Mitch plukket meg opp på bussholdeplassen i tidenes bil og ga meg en liten omvisning i byen. Deretter dro vi ut til huset hans som ligger omtrent 15 minutter unna sentrum. Mitch hadde akkurat fjernet noen døde trær fra tomta, så vi lagde et bål som vi satt ved i noen timer. Resten av kvelden ble brukt på å lage middag og slappe av før jeg endelig kunne legge meg på rommet mitt. Ingen ukjente mennesker som snorker, ingen fulle 18 åringer som kommer ramlende inn midt på natten, ingen maur og ingen andre å ta hensyn til, gjett om jeg sovnet godt!

m


  1 kommentarer på "BRISBANE, "HVA HAR VI GJORT NÅ?""Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.